Monthly Archives: October 2013

“FEMRAT & QEVERISJA” – “WOMEN & GOVERNANCE”

Doracaku “Femra & Qeverisja” nga Komiteti për Qeverisje të Mirë në kuadër të Programit Hope Fellowships të autoreve Merita Maliqi, Shqipe Hajredini, Eliza Hoxha, Ulpiana Lama, Anamari Repić dhe Ariana Qosaj-Mustafa përmbledh një mozaik idesh mbi mundësitë se si femrat … Continue reading

Posted in Good Governance, Uncategorized | Leave a comment

NAAC-HF’s Fall 2013 Newsletter

ENJOY      NAAC’s Newsletter – Fall 2013

Posted in Uncategorized | Leave a comment

BULLYING IN KOSOVAR SCHOOLS AND OUR RESPONSIBILITY

Today, 10 October, is World Mental Health Day. The World Health Organization (WHO) uses this day to raise awareness about mental health issues. This is a time for people all over the world to talk openly about and promote mental … Continue reading

Posted in Health & Social Welfare | Leave a comment